וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס על אורז ברוטב עגבניות

אין כמו שרימפסים צרובים בחמאה, ואין כמו להגיש אותם לצד אורז ברוטב שמתחבר אליהם נכון. עודד פז מכין רוטב עגבניות עם פלפל חריף ונענע, שמשלים מצויין את האורחים מהים.

מתכון מאת: דנה מלמד ועודד פז, מערכת וואלה

שרימפס. נמרוד סונדרס
שרימפס

מצרכים למתכון

  • חצי ק"ג שרימפס מנוקים
  • כף חמאה
  • רבע כוס שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • חצי חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
  • חצי פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות
  • צרור נענע קצוצה
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • עלים טריים מ-4 ענפי בזיליקום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית בסיר קטן ומוסיפים את הבצל. כשהוא מזהיב, מוסיפים את השום והפטריות ומערבבים.
  • 2. מוסיפים את הפלפל הירוק החריף והעגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על להבה נמוכה כעשר דקות. מוסיפים נענע, פטרוזיליה ובזיליקום, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
  • 3. בינתיים מכינים את השרימפס: מחממים חמאה במחבת רחבה ומוסיפים את השרימפס. כשהם מקבלים צבע כתמתם, הופכים אותם ומוסיפים את הרוטב. מערבבים ומטגנים יחד עוד כ-4 דקות.
  • 4. מגישים עם אורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully