משקה שקדים ורימונים
משקה שקדים ורימונים של דניאל זך, שף מסעדת "כרמלה בנחלה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל -4 כוסות:
- 2 כוסות מיץ רימונים סחוט
- 1 כוס רוזטה (תחליב שקדים בדרך כלל ממותק)
- 3 כוסות מים קרים מאוד
- נענע לקישוט
אופן ההכנה
- 1. לילה מראש לצקת מיץ רימונים לתוך תבנית קוביות קרח ולהקפיא.
- 2. למחרת כותשים את הקרח האדום גס במעבד מזון למרקם של גרניטה או להשאיר כמו שהוא בקוביות.
- 3. מערבבים כוס רוזטה עם 3 כוסות מים קרים.
- 4. מחלקים את הקרח הכתוש לארבע הכוסות ויוצקים חלב שקדים עד שפת הכוס. מקשטים בנענע ומגישים