פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפים אישיים של סולת, בננה וגזר

      3 מדרגים / 2 כוכבים

      מאפי סולת וגזר (דנה מאירזון)
      מאפי סולת וגזר (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • 3/4 כוס קמח מלא
      • 1 כוס סולת
      • 1 כפית אבקת אפיה
      • 1/2 כפית מלח
      • חופן צימוקים
      • 2 בננות בשלות מאוד
      • 1 גזר
      • 1/3 כוס שמן חמניות
      • 1/2 כוס סוכר חום
      • 1/2 כוס חלב סויה

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מנפים קמח לקערה, מוסיפים סולת, אבקת אפיה, מלח וצימוקים, מערבבים.
      • 3. טוחנים בבלנדר את הבננה והגזר עם מעט מהשמן עד למחית חלקה.
      • 4. מוסיפים למחית את יתרת השמן, הסוכר והחלב ומערבבים.
      • 5. מעבירים את החומרים היבשים לרטובים, מאחדים במינימום תנועות. ייתכנו גושים אך הם ייעלמו בזמן האפיה.
      • 6. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים משומנת, ואופים במשך 20-25 דקות. מוציאים, מצננים ואוכלים.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -