- 1. מחממים תנור ל-165 מעלות.
- 2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים יחד חמאה וחלמונים עד לקבלת משחה רכה.
- 3. מוסיפים קורנפלור, אבקת אפיה, חלב, מים, רום וחצי מכמות הסוכר. ממשיכים לעבד עד לקבלת מסה אחידה ובוחשים פנימה את הפרג.
- 4. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב ומבריק. מקפלים בעדינות ובעזרת מרית שליש מכמות הקצף לתוך תערובת הפרג וממשיכים כך עם שני השלישים הנותרים עד לקבלת בלילה תפוחה ואחידה.
- 5. משמנים תבנית ויוצקים את התערובת. אופים כ- 35 דקות ונזהרים לא לייבש את העוגה. קיסם שננעץ במרכזה ייצא יבש עם פירורים לחים (במהלך האפייה העוגה עולה ואז צונחת, לא להתרגש זה קסמה. אפשר לעזור לעוגה לרדת כשמעבירים בעדינות סכין חדה בדפנות ומשחררים מהתבנית ומצננים היטב).
- 6. קרם השוקולד : מחממים שמנת מתוקה לרתיחה עדינה, יוצקים מעל השוקולד ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- 7. לאחר שהעוגה הגיעה לטמפ' החדר יוצקים את קרם השוקולד, מורחים מסביב לכל היקפה ומפזרים את האגוזים הקצוצים.