- לבצק:
- 1. מקציפים את החמאה והסוכר בוו גיטרה של המיקסר.
-
- 2. מוסיפים את הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 3. מוסיפים את אבקת השקדים והקמח באיטיות למיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ וקורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי.
-
- למלית הפרג:
- 5. מרתיחים את החלב עם הסוכר ומוסיפים את גרידת הלימון.
-
- 6. מוסיפים את הפרג לחלב ומרתיחים שוב.
-
- 7. לאחר הרתיחה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסת החמאה.
-
- 8. נותנים לתערובת להתקרר.
-
- 9. אופן ההרכבה ואפיה: מוסיפים כפית ממילוי הפרג במרכז עיגול הבצק ויוצרים משולש.
-
- 10. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום.