פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אוזני המן במילוי פרג וגרידת לימון

      חוזרים לקלאסיקה הידועה, אך האיכותית. התוצאה הסופית תהיה 25-30 אוזני המן

      4 מדרגים / 3 כוכבים

      אוזני המן של קפה גרג (יח
      אוזני המן של קפה גרג (יח"צ , נטלי לוין)

      מצרכים

      • לבצק:
      • 600 גרם חמאה
      • 380 גרם סוכר
      • 4 ביצים
      • 2 כפות תמצית וניל
      • 120 גרם אבקת שקדים
      • 1 קילו קמח
      • למלית הפרג:
      • 120 מ"ל חלב
      • 120 גרם סוכר
      • גרידת לימון מרבע לימון
      • 200 גרם פרג טחון
      • 40 גרם חמאה

      אופן ההכנה

      • לבצק:
      • 1. מקציפים את החמאה והסוכר בוו גיטרה של המיקסר.
      • 2. מוסיפים את הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 3. מוסיפים את אבקת השקדים והקמח באיטיות למיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
      • 4. מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ וקורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי.
      • למלית הפרג:
      • 5. מרתיחים את החלב עם הסוכר ומוסיפים את גרידת הלימון.
      • 6. מוסיפים את הפרג לחלב ומרתיחים שוב.
      • 7. לאחר הרתיחה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסת החמאה.
      • 8. נותנים לתערובת להתקרר.
      • 9. אופן ההרכבה ואפיה: מוסיפים כפית ממילוי הפרג במרכז עיגול הבצק ויוצרים משולש.
      • 10. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -