וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוזני המן במילוי פרג וגרידת לימון

חוזרים לקלאסיקה הידועה, אך האיכותית. התוצאה הסופית תהיה 25-30 אוזני המן

מתכון מאת: רן בן דוד, קפה גרג (צילום: נטלי לוין), ויוה

אוזני המן של קפה גרג. נטלי לוין,
אוזני המן של קפה גרג/נטלי לוין

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 600 גרם חמאה
  • 380 גרם סוכר
  • 4 ביצים
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 120 גרם אבקת שקדים
  • 1 קילו קמח
  • למלית הפרג:
  • 120 מ"ל חלב
  • 120 גרם סוכר
  • גרידת לימון מרבע לימון
  • 200 גרם פרג טחון
  • 40 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • לבצק:
  • 1. מקציפים את החמאה והסוכר בוו גיטרה של המיקסר.
  • 2. מוסיפים את הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3. מוסיפים את אבקת השקדים והקמח באיטיות למיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
  • 4. מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ וקורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי.
  • למלית הפרג:
  • 5. מרתיחים את החלב עם הסוכר ומוסיפים את גרידת הלימון.
  • 6. מוסיפים את הפרג לחלב ומרתיחים שוב.
  • 7. לאחר הרתיחה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסת החמאה.
  • 8. נותנים לתערובת להתקרר.
  • 9. אופן ההרכבה ואפיה: מוסיפים כפית ממילוי הפרג במרכז עיגול הבצק ויוצרים משולש.
  • 10. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully