- למעטפת הפטל:
- 1. לחמם את המרכיבים במחבת עד לחיבור ולצנן.
-
- 2. לשטח על משטח סיליקון, ולאפות כ- 10 דק' בחום של 70 מעלות.
-
- 3. לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
-
- למילוי הוניל:
- 4. לחרוץ את מקל הוניל לכל אורכו ולהוסיף את הגרגרים והמקל עצמו לחלב.
-
- 5. לחמם את החלב והוניל.
-
- 6. לערבב בקערה נפרדת את שאר המרכיבים.
-
- 7. כאשר החלב מגיע לרתיחה, מוציאים את מקל הוניל ושופכים את החלב לתוך קערת החומרים תוך טריפה מתמדת.
-
- 8. להחזיר לסיר, לטרוף על אש נמוכה עד להסמכה.
-
- 9. לקרר שעתיים במקרר.
-
- מלאכת ההרכבה:
- 10. לזלף את קרם הוניל במרכז עיגול מעטפת הפטל ולקפל את המעטפת בצורת אוזן המן.