מתכונים חמים

אוזני המן פטל וניל

רוצים שיהיה לכם את משלוח המנות המרשים ביותר? עם אוזן ההמן הזאת ההצלחה מובטחת

מתכון מאת: שף יורם ניצן - מול ים, ויוה
  • קל להכנה

אוזן המן פטל ווניל

מחשבון המרות

מצרכים

  • למעטפת הפטל:
  • 100 גרם מחית פטל
  • 30 גרם אבקת סוכר
  • למילוי הוניל:
  • 200 מ"ל חלב
  • 10 גרם סוכר
  • 15 גרם קורנפלור
  • 60 גרם חלמון (שני חלמונים)
  • 1 מקל וניל

אופן ההכנה

  • למעטפת הפטל:
  • 1. לחמם את המרכיבים במחבת עד לחיבור ולצנן.
  • 2. לשטח על משטח סיליקון, ולאפות כ- 10 דק' בחום של 70 מעלות.
  • 3. לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
  • למילוי הוניל:
  • 4. לחרוץ את מקל הוניל לכל אורכו ולהוסיף את הגרגרים והמקל עצמו לחלב.
  • 5. לחמם את החלב והוניל.
  • 6. לערבב בקערה נפרדת את שאר המרכיבים.
  • 7. כאשר החלב מגיע לרתיחה, מוציאים את מקל הוניל ושופכים את החלב לתוך קערת החומרים תוך טריפה מתמדת.
  • 8. להחזיר לסיר, לטרוף על אש נמוכה עד להסמכה.
  • 9. לקרר שעתיים במקרר.
  • מלאכת ההרכבה:
  • 10. לזלף את קרם הוניל במרכז עיגול מעטפת הפטל ולקפל את המעטפת בצורת אוזן המן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully