וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרפה פטל בצורת לב

קינוח למשקיענים רומנטיים, עשוי מרפרפת ביצים, שלתוכה מוסיפים שמנת מתוקה ופירות, שוקולד, קפה או ליקר

מתכון מאת: מערכת וואלה

פרפה פטל בצורת לב (חרת קיצנאייד).
פרפה פטל בצורת לב (חרת קיצנאייד)

מצרכים למתכון

  • 4 ביצים
  • 500 גרם סוכר דק
  • 1/2 כפית תמצית וניל או 2 כפות סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה עתירת שומן
  • 250 גרם פטל קפוא מרוסק

אופן ההכנה

  • להכנת מנה גדולה אחת או 8 מנות אישיות:
  • 1. שמים בקערת הערבול את הביצים, הסוכר המלח, תמצית וניל או סוכר וניל. מקציפים במהירות בינונית במשך דקה אחת עד שכל החומרים מתמזגים היטב. מעבירים את התערובת לקערה אחרת.
  • 2. יוצקים את השמנת המתוקה לקערת הערבול ומקציפים דקה אחת במהירות גבוהה, עד שתהיה סמיכה ויווצרו גלים על פני הקציפה. מוסיפים לשמנת המוקצפת את תערובת הביצים ומקציפים במשך 30 שניות.
  • 3. מוסיפים את הפטל ומקציפים 30 שניות נוספות, עד להתמזגות הפטל בתערובת.
  • 4: יוצקים את תערובת הפרפה ל-8 כלים אישיים או לכלי אחד בקיבולת 1 ליטר / 4 כוסות. ומקפיאים שעתיים לפחות, עד שהתערובת תתקשה. מוציאים את הפרפה מהמקפיא 20 דקות לפני ההגשה כדי שיתרכך, ואחר כך מעבירים אותו לכלי הגשה ופורסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully