- להכנת מנה גדולה אחת או 8 מנות אישיות:
- 1. שמים בקערת הערבול את הביצים, הסוכר המלח, תמצית וניל או סוכר וניל. מקציפים במהירות בינונית במשך דקה אחת עד שכל החומרים מתמזגים היטב. מעבירים את התערובת לקערה אחרת.
-
- 2. יוצקים את השמנת המתוקה לקערת הערבול ומקציפים דקה אחת במהירות גבוהה, עד שתהיה סמיכה ויווצרו גלים על פני הקציפה. מוסיפים לשמנת המוקצפת את תערובת הביצים ומקציפים במשך 30 שניות.
-
- 3. מוסיפים את הפטל ומקציפים 30 שניות נוספות, עד להתמזגות הפטל בתערובת.
-
- 4: יוצקים את תערובת הפרפה ל-8 כלים אישיים או לכלי אחד בקיבולת 1 ליטר / 4 כוסות. ומקפיאים שעתיים לפחות, עד שהתערובת תתקשה. מוציאים את הפרפה מהמקפיא 20 דקות לפני ההגשה כדי שיתרכך, ואחר כך מעבירים אותו לכלי הגשה ופורסים.