פרפה פירות יער
מתכון מתוק וקפוא של קונדיטוריית בן עמי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 חלמונים
- ¼ כוס סוכר (150 גרם)
- 500 גרם פירות יער טחונים
- 2 כפות ברנדי
- 3 כפות מיץ לימון
- ½ 1 מכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- 1. לערבב בקערה פטל, ברנדי ומיץ לימון.
- 2. להקציף חלמון וסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- 3. להקציף שמנת מתוקה.
- 4. לאחד התערובת.
- 5. למזוג לתבניות אינגליש קייק , לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
- 6. לפני ההגשה להפוך על מגש, להוריד את תבנית האינגליש קייק והניילון הנצמד.