- 1. מכינים קודם כל את הסלט: קוצצים את הירוקים, הבצל והפלפל החריף. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, מערבבים יחד ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
- 2. מכינים את שאר המרכיבים כמו טחינה עם הרבה לימון, פלפלים חריפים וכל מה שרוצים שייכנס לפיתה כך שהם יחכו לדג המטוגן ולא ההיפך.
- 3. חותכים את פילה הדג למקטעים בגודל 3X3 ס"מ, מערבבים בקערה את הקמח עם התבלינים ומחממים שמן לטיגון עמוק (בערך בגובה 10 ס"מ).
- 4. טובלים את נתחי הדג בקמח המתובל, מעבירים למסננת, מנערים כדי להיפטר מעודפים ומכניסים לשמן החם (טיפ: ניתן להכניס לפני כן פרוסת גזר ורק כשבועיות מתקבצות סביבה להכניס את הדג).
- 5. מוציאים את הדג הזהוב לנייר סופג. מורחים בתוך פיתה כף נדיבה של טחינה, סלט עגבניות חריף, את נתחי הדג המטוגנים ומגישים עם פלחי לימון. כל אחד סוחט לעצמו לפני הביס הראשון מיץ לימון לתוך הפיתה.