אבי אפרתי מצא יינות אדומים מצויינים
אבי אפרתי לוגם את היינות של פלם, היקב מהרי יהודה שהפך עם השנים מבוטיק לייצור המוני. למרות המעבר לייצור 150 אלף בקבוקים בשנה, אבי אפרתי סבור שהיקב מצליח לשמור על איכויות ברורות
אבי אפרתי לוגם את היינות של פלם, היקב מהרי יהודה שהפך עם השנים מבוטיק לייצור המוני. למרות המעבר לייצור 150 אלף בקבוקים בשנה, אבי אפרתי סבור שהיקב מצליח לשמור על איכויות ברורות
אם בעבר יקב בנימינה נתפס כבנאלי, הרי שלאחרונה מתחולל שם שינוי מרענן. אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של היקב ומתרשם גם מהטעם וגם מהמחיר
מתכוננים למנגל של יום העצמאות? אל תשכחו את היין. אבי אפרתי ריכז עבורכם את ההמלצות האישיות שלו ליינות לא יקרים מדי אשר ילוו כמו שצריך את הברביקיו, משלב הסלטים והפרגיות ועד הסטייקים