מי שאוכל לבד: סורבה
מצאנו את האיש שלא אוהב גלידות. קוראים לו צבי טריגר. וכשהוא כבר מסכים להכין סורבה, הוא חייב להתחכם עם תבלינים
מצאנו את האיש שלא אוהב גלידות. קוראים לו צבי טריגר. וכשהוא כבר מסכים להכין סורבה, הוא חייב להתחכם עם תבלינים
עם כל הכבוד לחביתה, טורטייה ספרדית היא ממש לא משהו שמכינים בשתי דקות. צבי טריגר מארח את החתול לארוחת בוקר על המרפסת
ארבעים דקות של קילוף תפוחי עץ שוות לצבי טריגר את התוצאה: פאי תפוחים מרקיע שחקים, שכשמו כן הוא