וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פירה בטטות וצימוקים

וגם הצעת הגשה למי שרוצה להשקיע

מתכון מאת: אביגיל ביסר, מערכת וואלה

צימוקים. Artoday
צימוקים

מצרכים למתכון

  • 500 ג"ר בטטות
  • 50 גרם חמאה
  • מלח ופלפל שחור, טחון טרי
  • 30 גרם צימוקים כהים
  • 1/2 כוס אלכוהול (ברנדי, רום, ויסקי)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הבטטות בקליפתן.
  • 2. משרים את הצימוקים באלכוהול כ-1/2 שעה. מסננים וקוצצים גס.
  • 3. קולפים את הבטטות ומועכים לפירה. מוסיפים את החמאה, המלח, הפלפל והצימוקים.
  • נפלא כמצע לפרוסות של חזה ברווז או מולארד צלויות בתנור או מטוגנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully