ספינג' מרוקאי

מתכון של "לחם ארז".

ספינג מרוקאי של לחם ארז (יחצנים)
ספינג מרוקאי של לחם ארז (יחצנים)

מצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 1/2 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 50 גרם שמרים
  • סוכר לטבילה

אופן ההכנה

  • 1. לשים יחד את כל החומרים ומתפיחים 20 דקות.
  • 2. מחממים שמן לטיגון. בידיים רטובות עושים עיגולים עם חור ומכניסים לשמן חם עד שמזהיב. טובלים בסוכר.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם