דנה מלמד, מערכת וואלה!

פתיתים אדומים עם פלפלים ועגבניות

מתכון של דנה מלמד.

מצרכים

  • חבילת פתיתים של "אסם" (500 גר')
  • 2 כפות שמן (קנולה, חמניות או סויה)
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות ללא קליפה וגרעינים (אפשר להשתמש בקוביות עגבניות מקופסה)
  • פלפל אדום גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר מגורר דק
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • אורגנו או זעתר טרי קצוץ גס או עשב אחר שאוהבים.

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
  • 2. בסיר גדול מחממים את השמן מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
  • 3. מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עוד דקה.
  • 4. מוסיפים את הפלפלים והעגבניות ומטגנים 3 דקות.
  • 5. מוסיפים את השמן (זית), את רסק העגבניות, השום והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  • 6. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל 5 דקות.
  • 7. מוסיפים לסיר את הפתיתים ומערבבים.
  • 8. כשהתבשיל חם מסירים מהאש ומוסיפים את העשבים הירוקים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם