סמדר ולטר, מערכת וואלה!

בראוניז מפירורי עוגה, ללא אפייה

קל מאוד להכנה. רצוי להכין לפחות יום לפי ההגשה, כי רק למחרת ההכנה מתקבל מרקם כמו של בראוניז לחים ודחוסים.

בראוניז מפירורי עוגה (סמדר ולטר) (מערכת וואלה!)
בראוניז מפירורי עוגה (סמדר ולטר) (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 2 כוסות פירורי עוגה
  • 1/2 כוס אגוזים מכל סוג או שקדים (רצוי לא לוותר, זה קצת שובר את המתיקות)
  • 50 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • *תבנית קטנה, מרובעת או מלבנית. רצוי לשמן (בחמאה) או לרפד בנייר אפייה.

אופן ההכנה

  • 1. שמים את השוקולד והחמאה בקערה וממיסים במיקרו, עד שמתקבל נוזל אחיד.
  • 2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה. מעבירים לתבנית ודוחסים לשכבה אחידה. מחליקים את פני התערובת.
  • 3. מכסים את התבנית בניילון נצמד או בנייר אלומיניום, מכניסים למקרר ומצננים כמה שעות. חותכים לריבועים ושומרים במקרר עד ההגשה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם