וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ביין ופירות יבשים

מנה חגיגית של עוף בסיר עם כל טוב

מתכון מאת: מיכל,alon_michal1@walla.com

קדרת עוף ביין לבן של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
קדרת עוף ביין לבן של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • 4 כרעיים
  • 1 בצל
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • כף רוטב סויה
  • כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס יין אדום מתוק
  • מישמשים מיובשים
  • שזיפים מיובשים
  • צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
  • 2. מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
  • 3. מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
  • 4. ומוסיפים את כל שאר החומרים.
  • 5. מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully