עוף ביין ופירות יבשים

מצרכים

  • 4 כרעיים
  • 1 בצל
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • כף רוטב סויה
  • כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס יין אדום מתוק
  • מישמשים מיובשים
  • שזיפים מיובשים
  • צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
  • 2. מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
  • 3. מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
  • 4. ומוסיפים את כל שאר החומרים.
  • 5. מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם