עוף ביין ופירות יבשים
מנה חגיגית של עוף בסיר עם כל טוב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 כרעיים
- 1 בצל
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפות דבש
- כף רוטב סויה
- כוס מיץ תפוזים
- רבע כוס יין אדום מתוק
- מישמשים מיובשים
- שזיפים מיובשים
- צימוקים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
- 2. מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
- 3. מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
- 4. ומוסיפים את כל שאר החומרים.
- 5. מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.