קיש בטטה פלפלים וגבינת עיזים

מתכון של השף מוגו לשצובר, מסעדת "אל מול הים"

פלפלים חתוכים בשלושה צבעים (ShutterStock)
פלפלים חתוכים בשלושה צבעים (ShutterStock)

מצרכים

  • חומרים לבצק:
  • 220 גר' קמח
  • 50 גר' חמאה
  • 1/2 כפית מלח
  • 45 סמ"ק מים קרים
  • חומרים לרויאל:
  • 250 סמ"ק שמנת מתוקה
  • 4 ביצים
  • 60 גר' קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית מוסקט טחון
  • 1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • חומרים למלית :
  • 2 בטטות בינוניות, חתוכות לפרוסות בעובי 1 ס"מ,
  • ומבושלות בישול חלקי ( כ 5 דקות רתיחה)
  • 2 פלפלים ירוקים קלויים ומקולפים חתוכים לרצועות
  • 200 גר' קוביות גבינת עיזים
  • 50 גר' צנוברים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מערבלים את חלקי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק
  • אחיד, מניחים במקרר לשעה.
  • 2. משמנים תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ, מרדדים הבצק
  • לעובי של 2-3 מ"מ מרפדים את תבנית הפאי בבצק ואופים בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות.
  • 3. מניחים לבצק האפוי להתקרר.
  • 4. מניחים את פרוסות הבטטה על תחתית הבצק, עליהם מניחים את רצועות הפלפלים, עליהם מפזרים את קוביות הגבינה.
  • 5. את כל חומרי הרויאל מערבלים במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת.
  • 6. יוצקים את הרויאל על המלית, מפזרים מעל את הצנוברים
  • הקלויים. אופים על חום של 160 מעלות כ- 40 דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם