וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופגניות בריוש במילוי גבינת פטה

מתכון של השף שי שמואלי, מסעדת אידה

מתכון מאת: מערכת וואלה

סופגנית בריוש עם גבינת פטה. עידוא דגן,
סופגנית בריוש עם גבינת פטה/עידוא דגן

מצרכים למתכון

  • 0.5 קילו קמח
  • 250 מ"ל מים
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 60 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 10 גרם מלח
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 250 גרם קוביות גבינת פטה 5%
  • שמן לטיגון
  • קונפיטורת פירות יער (או כל קונפיטורה עונתית עדיף חמצמצה)

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר מניחים את כל החומרים למעט החמאה ולשים 3 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ולשים עוד 8 דקות.
  • 2. מתפיחים במקרר למשך שעתיים, מכוסה בניילון נצמד.
  • 3. חותכים את גבינת הפטה לקוביות בגודל 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ.
  • 4. מתוך מסת הבצק קורצים עיגולים במשקל 20-30 גרם, משטחים ועוטפים את הגבינה לכדור (כדאי להיעזר במעט קמח אם הבצק דביק).
  • 5. מתפיחים כ- 20 דקות, מטגנים עד להשחמה ומגישים, לצד עם קונפיטורת פירות יער וכוסיות סלט פירות קטן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully