וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט כרוב עם פטריות שמפיניון, אגוזים ורימונים

מעט שידרוגים לכרוב הלבן והפשוט, עושים לו רק טוב

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה

סלט כרוב עם פטריות ורימונים. עופרי זוטא, מערכת וואלה
סלט כרוב עם פטריות ורימונים/עופרי זוטא

מצרכים למתכון

  • ½ כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • 6 פטריות שמפניון לבנות ומוצקות, פרוסות
  • ½ כוס גרגרי רימונים
  • חופן כוסברה קצוצה (אפשר להחליף בנענע או פטרוזיליה)
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • ½-1 כפית מלח
  • 2 כפיות רכז רימונים (לא חובה)
  • 1/3 כוס של פיצוחים קלויים (למשל: גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, שקדים לבנים, אגוזי מלך, צנוברים, או כל אגוז אחר שיש ואתם אוהבים)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט כ-10 דקות לפני ההגשה. את הפיצוחים הקלויים מוסיפים בסמוך להגשה.
  • 2. ניתן להשתמש בפיצוחים קלויים ומומלחים מראש או לקלות על מחבת חמה: מחממים היטב מחבת רחבה, מומלץ מחבת טפלון או קרמית, אין צורך להוסיף שמן. מוסיפים את הפיצוחים הנבחרים (כמה סוגים שרוצים, אפשר להסתפק גם בסוג אחד, אבל אז זה קצת משעמם...) וקולים על אש בינונית נמוכה. מערבבים קלות כל דקה. שימו לב שהאגוזים לא נשרפים, הם צריכים להיות בעלי גוון זהוב-שחום. אפשר להוסיף מעט מלח ופלפל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully