וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאן דה מי

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

פאן דה מי חלת בורג. דנה מאירזון
פאן דה מי חלת בורג

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח
  • 50 גרם שמרים טריים
  • 20 גרם מלח
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 500 מ"ל חלב
  • 100 גרם אגוזים
  • 50 גרם צימוקים
  • להברשה:
  • ביצה טרופה

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים למעט אגוזים וצימוקים כ-10 דקות.
  • 2. מוסיפים את האגוזים והצימוקים ולשים עוד 2 דקות.
  • 3. מכסים את קערת הבצק, מניחים כשעה להתפחה במקום חמים.
  • 4.מוציאים ומחלקים ל-6 חלקים. לוקחים כל שני חלקים ומסובבים יחד כמו בורג.
  • 5. מברישים תבנית מלבנית בחמאה או מרפדים בנייר אפייה.
  • 6. מעבירים את הבורג לתבנית עם נייר אפיה להתפחה של שעה (בקיץ) עד שעה וחצי (בחורף).
  • 7. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 8. מברישים את פני החלה בביצה טרופה.
  • 9. אופים את חלות הבורג כ-20 דקות עד שזהובות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully