וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאן דה פיס לחם תבלינים

ענר צלאל, שף-קונדיטור מסעדת "דלאל"

מתכון מאת: ענר צלאל, מערכת וואלה

פאן דה פיס. בועז לביא,
פאן דה פיס/בועז לביא

מצרכים למתכון

  • לתבנית אינגליש קייק:
  • 90 גרם חלב
  • 180 גרם דבש
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 40 גרם סוכר
  • 120 גרם קמח שיפון
  • 70 גרם קמח לבן
  • שקית (10 גרם) אבקת אפייה
  • 6 גרם קינמון
  • 2 גרם אגוז מוסקט מגורר
  • 2 גרם פלפל אנגלי טחון
  • 2 גרם ציפורן
  • קורט אניס טחון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. בסיר, על אש קטנה, ממיסים סוכר עם דבש ומבשלים עד לחימום קל בלבד.
  • 3. מנפים את כל החומרים היבשים יחד עם התבלינים.
  • 4. מוסיפים פנימה חלב וביצים ולבסוף את הדבש והסוכר, ומערבבים בעדינות.
  • 5. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים בין 45 דקות לשעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully