פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאן דה פיס לחם תבלינים

      ענר צלאל, שף-קונדיטור מסעדת "דלאל"

      3 מדרגים / 3.5 כוכבים

      פאן דה פיס (יח
      פאן דה פיס (יח"צ , בועז לביא)

      מצרכים

      • לתבנית אינגליש קייק:
      • 90 גרם חלב
      • 180 גרם דבש
      • 2 ביצים
      • כפית תמצית וניל
      • 40 גרם סוכר
      • 120 גרם קמח שיפון
      • 70 גרם קמח לבן
      • שקית (10 גרם) אבקת אפייה
      • 6 גרם קינמון
      • 2 גרם אגוז מוסקט מגורר
      • 2 גרם פלפל אנגלי טחון
      • 2 גרם ציפורן
      • קורט אניס טחון

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. בסיר, על אש קטנה, ממיסים סוכר עם דבש ומבשלים עד לחימום קל בלבד.
      • 3. מנפים את כל החומרים היבשים יחד עם התבלינים.
      • 4. מוסיפים פנימה חלב וביצים ולבסוף את הדבש והסוכר, ומערבבים בעדינות.
      • 5. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים בין 45 דקות לשעה.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -