פאן דה פיס לחם תבלינים
ענר צלאל, שף-קונדיטור מסעדת "דלאל"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית אינגליש קייק:
- 90 גרם חלב
- 180 גרם דבש
- 2 ביצים
- כפית תמצית וניל
- 40 גרם סוכר
- 120 גרם קמח שיפון
- 70 גרם קמח לבן
- שקית (10 גרם) אבקת אפייה
- 6 גרם קינמון
- 2 גרם אגוז מוסקט מגורר
- 2 גרם פלפל אנגלי טחון
- 2 גרם ציפורן
- קורט אניס טחון
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. בסיר, על אש קטנה, ממיסים סוכר עם דבש ומבשלים עד לחימום קל בלבד.
- 3. מנפים את כל החומרים היבשים יחד עם התבלינים.
- 4. מוסיפים פנימה חלב וביצים ולבסוף את הדבש והסוכר, ומערבבים בעדינות.
- 5. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים בין 45 דקות לשעה.