- 1. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
-
- 2. טורפים היטב את הגבינה, השמנת החמוצה, הווניל והסוכר. מקפלים את הקצפת אל תערובת הגבינה ומערבבים בעדינות עד קבלת קרם חלק.
-
- 3. טובלים את הביסקוויטים בחלב, מוציאים, מנערים ו"מרצפים" תחתית של תבנית מרובעת (25 על 25 ס"מ בערך). מורחים שליש מהקרם על הביסקוויטים ומשטחים באופן אחיד.
-
- 4. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים שנטבלו בחלב ועוד שכבת קרם. כך עושים 3 פעמים (3 שכבות של ביסקוויטים ו3 שכבות של קרם).
-
- 5. מעבירים את העוגה למקפיא עד שהיא מתייצבת. חותכים לקוביות.
-
- 6. מכינים את הציפויים ומצפים כל קוביית עוגה בציפוי אחר:
-
- ציפוי שוקולד: ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה ומערבבים לקרם חלק.
-
- ציפוי ריבת חלב: מערבבים היטב ריבת חלב עם שמנת מתוקה עד קבלת קרם אחיד.
-
- ציפוי דובדבנים: שמים בסיר דובדבנים וסוכר ומבשלים עד שנוצר רוטב סמיך (כעשר דקות על להבה נמוכה).