פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קוביות עוגת ביסקוויטים במגוון ציפויים

      3 מדרגים / 3.5 כוכבים

      עוגת ביסקוויטים (נמרוד סונדרס)
      עוגת ביסקוויטים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 200 גרם ביסקוויטים בטעם שוקו
      • 250 מ"ל שמנת מתוקה (38%)
      • 250 גרם גבינה לבנה
      • 200 גרם שמנת חמוצה
      • 3/4 כוס סוכר
      • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
      • 1/2 כפית תמצית וניל
      • כוס חלב
      • לציפוי שוקולד:
      • 200 גרם שוקולד מריר
      • 200 מ"ל שמנת מתוקה
      • לציפוי ריבת חלב:
      • 1/2 כוס ריבת חלב
      • 4 כפות שמנת מתוקה
      • לציפוי דובדבנים:
      • כוס דובדבנים קפואים מופשרים
      • 1/2 כוס סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
      • 2. טורפים היטב את הגבינה, השמנת החמוצה, הווניל והסוכר. מקפלים את הקצפת אל תערובת הגבינה ומערבבים בעדינות עד קבלת קרם חלק.
      • 3. טובלים את הביסקוויטים בחלב, מוציאים, מנערים ו"מרצפים" תחתית של תבנית מרובעת (25 על 25 ס"מ בערך). מורחים שליש מהקרם על הביסקוויטים ומשטחים באופן אחיד.
      • 4. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים שנטבלו בחלב ועוד שכבת קרם. כך עושים 3 פעמים (3 שכבות של ביסקוויטים ו3 שכבות של קרם).
      • 5. מעבירים את העוגה למקפיא עד שהיא מתייצבת. חותכים לקוביות.
      • 6. מכינים את הציפויים ומצפים כל קוביית עוגה בציפוי אחר:
      • • ציפוי שוקולד: ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה ומערבבים לקרם חלק.
      • • ציפוי ריבת חלב: מערבבים היטב ריבת חלב עם שמנת מתוקה עד קבלת קרם אחיד.
      • • ציפוי דובדבנים: שמים בסיר דובדבנים וסוכר ומבשלים עד שנוצר רוטב סמיך (כעשר דקות על להבה נמוכה).

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -