- 1. מתחילים מהציפוי: מחממים בסיר קטן קקאו, סוכר ומים תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש, ממתינים מספר דקות ומוסיפים שליש חבילה מרגרינה. מערבבים עד שהמרגרינה נמסה ונוצר קרם חלק. מכניסים למקרר.
-
- 2. מכינים פודינג: שמים בקערה את כל מרכיבי הפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
-
- 3. מרכיבים את העוגה: מניחים נייר אפייה על משטח עבודה. טובלים 15 ביסקוויטים בזה אחר זה בחלב ומניחים אותם בצורת מלבן (3 טורים ב-5 שורות). מורחים על גבי הביסקוויטים מחצית מכמות הפודינג. מסדרים מעל הקרם שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעל, את שארית הקרם. בעזרת נייר האפייה, מרימים את שני קצוות העוגה כלפי מעלה כך שתיווצר צורת משולש. מכניסים למקפיא לרבע שעה.
-
- 4. מוציאים מהמקפיא ומצפים את העוגה בציפוי שוקולד.
-
- 5. מצננים במקרר במשך לילה.