- 1. משמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ.
-
- 2. מערבבים את פירורי הביסקוויטים, אבקת הקקאו והחמאה המומסת.
-
- 3. מהדקים את תערובת פרורי הביסקוויט בתחתית התבנית ומסביב לה, עד למחצית גובה הדפנות שלה. מעבירים למקרר ל-30 דקות כאשר התבנית עטופה בשני רדידי אלומיניום.
-
- 4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 5. שוברים את השוקולד המריר לתוך קערה חסינה לחום ומציבים אותה על גבי סיר מים רותחים, על אש נמוכה. לאחר שהשוקולד נמס, מוציאים את הקערה מהסיר ומניחים בצד לקירור.
-
- 6. טורפים את גבינת השמנת עד שהיא מתרככת ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה, הסוכר והקורנפלור.
-
- 7. טורפים את הביצים במיקסר, אחת אחרי השנייה, ומערבבים עם השוקולד המומס שהתקרר ועם תערובת השמנת, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 8. יוצקים את התערובת לתבנית העוגה ומיישרים אותה.
-
- 9. מכניסים את תבנית העוגה לתוך תבנית צלייה ומוזגים מסביב מים רותחים בעומק של 2.5 עד 3.5 ס"מ.
-
- 10. אופים במשך כ-50 דקות (כשמילוי העוגה עודנו רך ומתנדנד במרכזה).
-
- 11. מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר לגמרי. לאחר מכן מעבירים אותה למקרר לארבע שעות לפחות (עדיף להניח לה להתייצב במשך לילה שלם).
-
- 12. בעת ההגשה, מפזרים מעל העוגה אבקת קקאו.