- 1. להכנת הבסיס: במעבד מזון מעבדים את הביסקוויטים, השוקולד, הסוכר ואגוז מוסקט. מוסיפים את החמאה המומסת וממשיכים לעבד לקבלת תערובת אחידה. שוטחים על התחתית והדפנות של התבנית.
-
- 2. לקרם הקפה: מביאים לרתיחה את השמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד והליקר, מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס. יוצקים שתי כוסות מהקרם על הבסיס ומקפיאים חצי שעה. הקרם הנותר ישמש לקישוט העוגה.
-
- 3. לשכבת הגבינה: מקציפים את גבינת השמנת עם הסוכר. מוסיפים את הקמח, הרום, הקפה והוניל. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד. יוצקים על קרם הקפה.
-
- 4. אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהעוגה בצבע זהוב. מצננים כרבע שעה.
-
- 5. להכנת הציפוי: מערבבים את השמנת, הסוכר והוניל, יוצקים על העוגה החמימה. אופים 10 דקות, עד שהציפוי מתייצב מעט. מצננים ומשהים במקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
-
- 6. מקשטים את העוגה בקרם הקפה שנותר, בעזרת שקית זילוף.