- 1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). שמים בקערת המערבל (מיקסר) את החמאה, הסוכר והשמנת ומערבלים 3 דקות. תוך כדי פעולת המערבל מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נבלעות בקציפה.
-
- 2. מוסיפים את גרידת הלימון, הקמח ואבקת האפייה ומערבלים רק עד שכל החומרים מתאחדים.
-
- 3. יוצקים לתבניות מחצית מהתערובת ומשטחים מעל מחצית מרסק התפוחים. יוצקים מעל את התערובת שנותרה ומעליה את רסק התפוחים שנותר. מערבבים בעדינות בעזרת מזלג את הרסק עם בלילת הבצק העליונה.
-
- 4. מניחים את התבניות בתבנית תנור גדולה ואופים 50-55 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים על רשת. לפני ההגשה בוזקים מעל את אבקת הסוכר.