- 1. במעבד מזון מערבבים קמח וסוכר, מוסיפים חמאה ומערבבים.
-
- 2. טורפים חלמון ומוסיפים אותו ואת המים הקרים בהדרגה לתערובת הקמח עד יצירת בצק פירורים. עוטפים ושמים במקרר לחצי שעה.
-
- 3. לאחר חצי שעה מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית משומנת בקוטר 25, ואופים בחום של 180 מעלות כעשר דקות.
- .
- 4. מכינים את המלית: בקערה שמים חמאה מומסת, סירופ מייפל, סוכר חום, ביצה, חלמונים וקוניאק.
-
- 5. מקציפים עד לקבלת תערובת הומוגנית. יוצקים את התערובת על הבצק האפוי ומפזרים את הפקאנים.
-
- 6. אופים כ-40 דקות בחום של 180 מעלות. לאחר האפייה חשוב לתת לפאי כמה דקות להתקרר לפני שמשחררים מהתבנית ומגישים