- 1. מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר.
-
- 2. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים.
-
- 3. מנקים בלקקן את דפנות המיקסר, מוסיפים את הרום ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים.
-
- 5. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
-
- 6. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעל את השקדים ואופים 45-50 מעלות בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות. (בודקים בעזרת קיסם או סכין שהעוגה מוכנה)
-
- 7. מביאים לרתיחה בסיר את המים והסוכר, מסירים מהאש ומצננים.
-
- 8. מוסיפים את הרום ומערבבים.
-
- 9. מוציאים את העוגה מהתנור ומורחים עליה מיד את הסירופ. שומרים במקרר.