מקלות פירות יבשים

באדיבות קונדיטורית הילה שמול, מסעדת 'חדר האוכל'

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מקלות פירות יבשים. איתי ספיבק,
מקלות פירות יבשים(צילום: איתי ספיבק)

מצרכים

  • 160 גרם דבש
  • 160 גרם סוכר
  • 100 גרם דבלים חתוכות
  • 100 גרם תמרים מגולענים וחתוכים
  • 50 גרם משמש
  • 250 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם אגוזי לוז
  • 50 גרם קשיו
  • 100 גרם פיסטוקים
  • 100 גרם פקאן

אופן ההכנה

  • 1. קולים את האגוזים בתנור בטמפ' של 170 מעלות, כשהאגוזים מתקררים קוצצים ומניחים בצד.
  • 2. ממיסים בסיר על להבה בינונית את הדבש והסוכר. מוסיפים את הדבלים, התמרים והמשמש ומערבבים עד לריכוך, מוסיפים לסיר את האגוזים ומערבבים עד שמתאחד.
  • 3. שופכים את התערובת על נייר אפייה ומעל מניחים נייר אפייה נוסף.
  • 4. מרדדים לעובי של 1 ס"מ, מקררים מעט וחותכים לגודל הרצוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully