וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בורגול ופירות

סלט קיצי עשיר בטעמים עם קריצה לים התיכון, אפשר להגיש כמנה מרעננת בפני עצמה או כתוספת לדג או חזה עוף צלוי

מתכון מאת: צ'רלי פדידה

סלט בורגול ופירות. דן פרץ,
סלט בורגול ופירות/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • כוס בורגול גס
  • 2 נקטרינות או אפרסקים חתוכים לקוביות
  • 2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות
  • מיץ מפסיפלורה בשלה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כף נענע קצוצה
  • מיץ מלימון אחד
  • ¼ כוס שמן זית איכותי
  • כפית דבש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. בקערה, משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.
  • 2. סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה נפרדת. מוסיפים את קוביות הנקטרינה, השזיפים, מיץ הפסיפלורה, פטרוזליה ונענע קצוצה.
  • 3. בקערית, מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית. מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully