מתכונים חמים

סלט סלק חם עם בורגול

מתכון מאת: כרמית אלקיים, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלטים ליום העצמאות (צילום: יח"צ, איתיאל ציון)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 1 כוסות בורגול גס
  • 2 סלקים אפויים חתוכים לקוביות
  • 1 כוס עשבי תיבול קצוצים דק (כוסברה, פטרוזיליה, נענע)
  • 1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס גפרורי שקדים קלויים או ערמונים קלויים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים בורגול עם מים רותחים עד למעט מעל כיסויו. ממתינים כעשרים דקות עד שהבורגול רך . מסננים היטב, מערבבים בעזרת שני מזלגות ומעבירים לקערה.
  • 2. מוסיפים קוביות סלק, עשבי תיבול, מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. מפזרים מעל גפרורי שקדים קלויים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully