וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט סלק חם עם בורגול

מתכון מאת: כרמית אלקיים, מערכת וואלה

סלטים ליום העצמאות. איתיאל ציון,
סלטים ליום העצמאות/איתיאל ציון

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 1 כוסות בורגול גס
  • 2 סלקים אפויים חתוכים לקוביות
  • 1 כוס עשבי תיבול קצוצים דק (כוסברה, פטרוזיליה, נענע)
  • 1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס גפרורי שקדים קלויים או ערמונים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים בורגול עם מים רותחים עד למעט מעל כיסויו. ממתינים כעשרים דקות עד שהבורגול רך . מסננים היטב, מערבבים בעזרת שני מזלגות ומעבירים לקערה.
  • 2. מוסיפים קוביות סלק, עשבי תיבול, מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. מפזרים מעל גפרורי שקדים קלויים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully