וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט טאבולה וסלק

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

סלט סלק. נמרוד סונדרס
סלט סלק

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 כוס בורגול עבה
  • 2 סלקים אפויים (כמצויין למעלה)
  • חצי לימון
  • כוס עשבי תיבול קצוצים (בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה)
  • 1 מיכל יוגורט
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • לסלקים:
  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. עוטפים את הסלקים בנייר כסף, מניחים בתבנית בתנור, ואופים שעה, או עד שהסלק מתרכך.
  • לסלט:
  • 1. משרים את הבורגול במים חמים כרבע שעה, עד שהוא מתרכך. מסננים היטב מהמים. מעבירים את הבורגול לקערה.
  • 2. חותכים את הסלקים לקוביות ומערבבים בקערה יחד עם הבורגול.
  • 3. קוצצים את הלימון יחד עם הקליפה ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את עשבי התיבול הקצוצים, מלח ופלפל.
  • 4. מגישים עם יוגורט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully