וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יין ישראלי במלון ממילא. ועוד המלצות שתייה לסופ"ש

אסנת גואטה

עודכן לאחרונה: 27.11.2025 / 11:59

אירוע שגרם למדור לסטות מהרגלו, סינגל מאלט בן 16 במהדורה מיוחדת ובירת קראפט עם אגסים מגבול הצפון. המלצות סוף השבוע של סנהדרינק

סופשבוע יין במלון ממילא, ירושלים/דניאל ליילה

בילוי לסופ"ש: יין ישראלי במלון ממילא

נכון, האירוע המומלץ לא יתקיים בסוף השבוע הקרוב. אבל בגלל שמדובר בסופ"ש גדוש באירועי יין ובאירוע שמשתתפות בו שתי כתבות היין שלנו טליה לוין ומירה איתן, אסטה ממנהגי, באופן חד-פעמי.

מדובר בסופשבוע ייחודי שכולו יין ישראלי, שמתקיים במלון ממילא בירושלים, בשיתוף נשות "הכוס המלאה": מירה איתן, טליה לוין ואורלי סגל.

מדובר על חוויה ייחודית שכוללת: טעימות, סדנאות והכרות עם נציגים נבחרים מצמרת תעשיית היין הישראלית: אלי בן זקן מיקב קסטל, אסף פז מיקב ויתקין, אייל דרורי מיקב עגור וניר קיפניס ממייסדי סנהדרינק. הולך להיות שמח, חורפי וטעים.

איפה:
מלון ממילא, רחוב שלמה המלך 11, ירושלים

מתי:
בין התאריכים 11-13 בדצמבר

המחיר:
לילה אחד לזוג: החל מ-2,100 שקלים

שני לילות לזוג: החל מ-3,800 שקלים

בואו לפגוש אותו. אלי בן זקן, יקב קסטל, במלון ממילא/דייויד סילברמן

ויסקי לסופ"ש: גלנפידיך 16 במהדורה מיוחדת

מותג הסינגל מאלט ויסקי גלנפידיך השיק בישראל מהדורה ייחודית בת 16 שנה, כחלק משיתוף פעולה עולמי עם קבוצת Aston Martin Formula One.

מדובר במהדורה חד פעמית, כחלק מסדרה שנתית בה בכל שנה ייחשף ביטוי אחר של המותג תחת הקונספט: Timeless apart Iconic together.

המהדורה בת ה-16 שנה עברה יישון בחביות עץ אלון אמריקאי, חביות אקס ברבן וחביות יין אמריקאיות חדשות.

הטעמים מעט שונים מהרגיל: ניחוחות של מייפל, ג'ינג'ר מקורמל ועוגה אפויה לצד טעמי פירותיות בשלה, עוגתית וסיומת עץ קלויה די מורגשת. 43% אלכוהול.

המחיר: 359 שקלים

עוד בוואלה

יינות שאוהבים לשתות: ביקור ביקב אנדרדוג

לכתבה המלאה

שונה מהרגיל/גלובל ווין אנד ספיריט
בירה שפירא, אגסים/מערכת וואלה, שחר פרנהייימר

בירה לסופ"ש: שפירא אגסים

בירה ישראלית עד השורש. לטובת הבירה הזו, יצא צוות מבשלת בירה שפירא לקטיף בצפון וחזר עם אגסי עדן טריים מהמטעים של קיבוץ יפתח.

זוהי בירה בסגנון אייל, בעלת ארומה פירותית עדינה, ניחוח אגסי בשל ורמיזה קטנה של וניל. בירה לסוף קיץ, לא כזו שחייבת להרוות צימאון אלא כזו עם נוכחות ששותים ביום קצת קריר. (5% אלכוהול)

בירת האגסים פתוחה על ידי מבשלת שפירא, בשיתוף התנועה הקיבוצית ובית האריזה "בראשית", כחלק ממהלך Farm To Bottle, שמחבר בין חקלאות ישראלית, בירה איכותית, קהילות בפריפריה וצרכנות עם משמעות.

המחיר: 15 שקלים לבקבוק 330 מ"ל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully