עוגת גבינה נימוחה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 גביעי גבינה לבנה, אחת של 1/2 אחוז והשאר של 5 אחוז
- 3/4 כוס סוכר
- 6 ביצים מופרדות
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
- לחמם תנור ל- 180 מעלות.
- להקציף בקערה את החלבונים עם סוכר וניל.
- בקערה נוספת לערבב היטב את יתר המצרכים. להוסיף את החלבונים הנוקשים בעדינות.
- להעביר את התערובת לתבנית.
- להניח את התבנית של העוגה בתוך תבנית של התנור, אליה שפכו 2 כוסות מים.
- לאפות כ-10 דקות. להוריד את חום התנור ל-150 מעלות ולאפות כשעה.
- להשאיר את התנור סגור כשעתיים. לקרר מספר שעות במקרר.