עוגת שוקולד ושמנת חגיגית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לעוגה:
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות קקאו
- 3 כפות קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- לקרם:
- 1 חבילת מרגרינה
- 1 כוס סוכר
- 3 מיכלי שמנת חמוצה
- 2 ביצים
אופן ההכנה
- 1. להקציף את הביצים עם החלבונים והסוכר.
- 2. להוסיף לקצף המוכן את שאר החומרים ולאפות בחום של 180 מעלות כ-25-30 דקות.
- 3. כשהעוגה קרה להקציף את 2 הביצים הנותרות עם המרגרינה והסוכר. להוסיף לאט את השמנת ולערבב. למרוח על העוגה. להניח להתקשות במשך הלילה.