וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי גבינה ודבש יווני

מתכון מאת: מערכת וואלה!

דבש שהתגבש ודבש נוזלי.
דבש שהתגבש ודבש נוזלי

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 6 כפות סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 200 גרם קמח (כוס ורבע)
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2 כפות מים קרים
  • למלית:
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינת פרומעז
  • 1/2 כוס דבש מחומם מעט
  • 6 כפות סוכר
  • 4 ביצים טרופות
  • קמצוץ קינמון טחון

אופן ההכנה

  • 1. מעבדים את כל חמרי הבצק במעבד מזון, עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2. מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי עגולה (קוטר 24-26 ס"מ).
  • 3. מערבבים כל חומרי המלית מלבד הקינמון. שופכים מעל הבצק. זורים מעל את הקינמון.
  • 4. אופים בחום של 180 מעלות כ-35 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully