פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סנגרייה אדמונית ומתקתקה

      מתכון של מסעדת "תהל" בתל אביב

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אילוסטרציה (ShutterStock)
      אילוסטרציה (ShutterStock)

      מצרכים

      • 2 כוסות פרי חתוך לקוביות קטנות (תפוחים, אגסים, תפוזים וכו')
      • 1 בקבוק (750 מ"ל) יין אדום יבש
      • 200 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
      • 150 מ"ל מי סוכר
      • 150 מ"ל ליקר תפוזים
      • 50 מ"ל ברנדי
      • 2 מקלות קינמון
      • 3 או 4 שיני ציפורן שלמות
      • * אפשר להוסיף גם הל, אגוז מוסקט ואפילו כמה גרגרים שלמים של פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים את הפירות החתוכים בקערה עמוקה או בקנקן ויוצקים פנימה את היין, המיץ, הסוכר והליקרים.
      • 2. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומניחים במקרר לכמה שעות לספיגת הטעמים.
      • 3. מגישים קר בכוסות יין אדום ומוסיפים כמה קוביות פרי חתוך לכל כוס.

      עוד מתכוני משקאות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -