וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סנגרייה אדמונית ומתקתקה

איך רוקחים את המשקה הספרדי האדמוני והמתקתק

מתכון מאת: מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות פרי חתוך לקוביות קטנות (תפוחים, אגסים, תפוזים וכו')
  • 1 בקבוק (750 מ"ל) יין אדום יבש
  • 200 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 150 מ"ל מי סוכר
  • 150 מ"ל ליקר תפוזים
  • 50 מ"ל ברנדי
  • 2 מקלות קינמון
  • 3 או 4 שיני ציפורן שלמות
  • * אפשר להוסיף גם הל, אגוז מוסקט ואפילו כמה גרגרים שלמים של פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הפירות החתוכים בקערה עמוקה או בקנקן ויוצקים פנימה את היין, המיץ, הסוכר והליקרים.
  • 2. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומניחים במקרר לכמה שעות לספיגת הטעמים.
  • 3. מגישים קר בכוסות יין אדום ומוסיפים כמה קוביות פרי חתוך לכל כוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully