קומפוט שזיפים

המשקה האולטימטיבי לקיץ הישראלי

מתכון מאת: רימה חצ'טריאן, מערכת וואלה!
קומפוט שזיפים. זיו ריינשטיין, מערכת וואלה! NEWS
קומפוט שזיפים(צילום: זיו ריינשטיין)

מצרכים

  • 20 שזיפים אדומים/שחורים פרוסים ל-8.
  • 2 תפוחים פרוסים ל-8, ללא הליבה
  • מים לכיסוי
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הפירות והמים בסיר עם הסוכר ומביאים לרתיחה.
  • 2. מערבבים היטב ומשאירים עד הבוקר מחוץ למקרר.
  • 3. בבוקר מעבירים לצנצנת סגורה למקרר. כשמוזגים מסננים היטב. מגישים קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully