טראפלס ארומטיים
מנת שוקולד דחוסה עם נגיעות של אלכוהול ותבלינים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 ג"ר שוקולד מריר איכותי
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות יין קינוח (מומלץ ברנדי של "תשבי")
- ½ כפית קינמון
- קורט אגוז מוסקט
- קורט ציפורן
- גרידת תפוז
- אבקת קקאו (לציפוי)
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את השמנת ומכבים את הלהבה. מכניסים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
- 2. מקררים לפחות 3 שעות במקרר, עד לקבלת מסה קשה הניתנת לעיצוב.
- 3. קורצים כדורים קטנים ומעבירים לכלי עם אבקת הקקאו. מנערים את הכלי בעדינות עד לקבלת כיסוי אחיד.
- את הטראפלס יש לאחסן במקרר עד להגשתם.