טראפלס ארומטיים

מנת שוקולד דחוסה עם נגיעות של אלכוהול ותבלינים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
טראפלס של קייטרינג קרמל (מוטי פישביין)

מצרכים

  • 300 ג"ר שוקולד מריר איכותי
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות יין קינוח (מומלץ ברנדי של "תשבי")
  • ½ כפית קינמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט ציפורן
  • גרידת תפוז
  • אבקת קקאו (לציפוי)

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את השמנת ומכבים את הלהבה. מכניסים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  • 2. מקררים לפחות 3 שעות במקרר, עד לקבלת מסה קשה הניתנת לעיצוב.
  • 3. קורצים כדורים קטנים ומעבירים לכלי עם אבקת הקקאו. מנערים את הכלי בעדינות עד לקבלת כיסוי אחיד.
  • את הטראפלס יש לאחסן במקרר עד להגשתם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully