וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גראטן בצלים

מתכון של השף יריב סלע מ"פרפראות"

מתכון מאת: מערכת וואלה

בצלים. Artoday
בצלים

מצרכים למתכון

  • 1 קג' בצלים גדולים (רצוי ריבר סייד)
  • מעט שמנת מתוקה או שמן זית
  • אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל
  • 3 ליטר מים

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את הבצלים וחורצים 'איקס' בצד השורש.
  • 2. בסיר רחב מביאים לרתיחה כשלושה ליטר מים עם כף גדושה מלח. מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ-20 דקות.
  • 3. מוציאים את הבצלים מהמים ומצננים. חותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
  • 4.מסדרים את הפרוסות בתבנית חסינת חום, מטפטפים שמנת ומגררים
  • בנדיבות את אגוז המוסקט. ממליחים ומפלפלים
  • 5. אופים כ-30 דקות בחום בינוני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully