וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דגים ופירות ים במרינדת תפוזים

במיוחד עבור יום העצמאות, ערן ירוחם זורק על המנגל שיפודים אחרים לגמרי- של פירות ים ודגים, כשהם עטופים במרינדה של תפוזים ולימון.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

הלנה בנמל.
הלנה בנמל

מצרכים למתכון

  • 1 ½ קילו של דגים או פירות ים - (מומלץ קלאמרי, שרימפס, פילה דניס או פילה לברק)
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן שומשום קלוי
  • מיץ משני תפוזים
  • גרד מ-1 לימון
  • מיץ מ-1/2 תפוז טרי
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את מיץ התפוזים במחבת על להבה גבוהה למשך 3 דקות, עד שהכמות מצטמצמת ל-4 כפות מיץ סמיך ומרוכז.
  • 2. מערבבים את מיץ התפוזים עם שאר החומרים, מצרפים את פירות הים, ומשרים במקרר עד הצליה.
  • 3. משפדים את פירות הים על שיפוד וצולים ממש לפני ההגשה, תוך כדי הברשה בנוזל ההשריה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully