וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בנוסח גווילין

גווילין היא עיר מוכרת פחות מסין, ממנה מגיעה המנה הזו, בה דומיננטיים רוטב ההויזן, בצירוף פלפל חריף וכמובן רוטב סויה. מתכון של מסעדת "חסילון" בהרצליה.

מתכון מאת: rest

שרימפס מטוגן במחבת. דנה מאירזון
שרימפס מטוגן במחבת

מצרכים למתכון

  • 40 שרימפסים בגודל בינוני
  • 1/4 כוס צ'ילי מתוק חריף
  • 4 כפות מלאות רוטב הויזן
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות שמן שומשום
  • 1/4 כוס יין לבן יבש
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את השרימפסים ומשאירים את הזנב בלבד.
  • 2. יוצקים לכלי עמוק את הצ'ילי, רוטב ההויזן, הסויה, שמן השומשום והיין ומערבבים היטב, עד שהתערובת נעשית הומוגנית.
  • 3. מחממים מחבת על אש גדולה לשתי דקות, יוצקים את התערובת ומוסיפים את השרימפסים. מערבבים את התערובת יחד עם השרימפסים על אש בינונית במשך שתי דקות ומורידים מהאש.
  • 4. מניחים 10 שרימפסים בכל צלחת, ויוצקים עליהם מהרוטב. מפזרים על כל צלחת גרגרי שומשום ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully