וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד בשלוש שכבות

מתכון מאת: ליאל .ל.,L-liel@zahav.net.co.il

עוגת שוקולד. Artoday
עוגת שוקולד

מצרכים למתכון

  • לבסיס:
  • 250 גר' שוקולד מריר
  • 50 גר' שוקולד חלב
  • 100 גר' חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 100 גר' שקדים טחונים
  • 3 כפות קמח
  • ביצה
  • לשכבה 2:
  • 200 גר' שוקולד לבן
  • 1/2 1 שמנת מתוקה (350 מ"ל)
  • 4 כפות אינסנט פודינג וניל
  • לשכבה 3:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • כף שטוחה אבקת נס קפה
  • 50 גר' שוקולד חלב או מקופלת, לגרר מעל

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים בסיר את השוקולד והחמאה. מוסיפים את שאר מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית קפיצית מס' 28 ואופים 25-30 דקות. מצננים.
  • 2. מכינים את השכבה השנייה: ממיסים בסיר שוקולד עם שמנת מתוקה. מוסיפים את הפודינג ומערבבים היטב. מצננים מעט. שופכים מעל הבסיס ומכניסים לקירור (לשעתיים בערך).
  • 3. מכינים את השכבה השלישית: מקציפים את השמנת עם החלב, נס קפה ואבקת הפודינג. מורחים על העוגה ומגררים מעל שוקולד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully