- 1. זורים אבקת ג´לטין על המים. ממתינים כ-10 דקות לספיגה. ממיסים בעדינות על אדים, או במיקרוגל עד שהמים חמים והג´לטין נמס (אסור שהמים ירתחו. כדאי לבדוק עם האצבעות שכל הג'לטין נמס ואין גבישים זעירים).
-
- 2. מוסיפים תמצית טעם, גלוקוזה, וגליצרין. מערבבים.
-
- 3. מוסיפים לאבקת הסוכר ומערבבים עם החלבון עד לקבלת "בצק" (ניתן להיעזר במיקסר).
-
- 4. מעבירים למשטח עבודה עם עמילן-תירס (קורנפלור) ומעבדים כמו בצק עד שרך וגמיש. אם הבצק קשה מדי - מוסיפים מעט חלבון; אם הוא רך מידי מוסיפים אבקת סוכר. ניתן להשתמש מיד.
-
- אחסון: עטוף היטב, בטמפרטורת החדר מספר חודשים. אפשר לשמור במקרר למשך זמן ממושך יותר. אם הבצק מתייבש במהלך האחסון אפשר להוסיף לו מעט חלבון ביצה להגמשה.