- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל חומרי הבצק בעזרת מערבל בפולסים. כשמתקבלת תערובת פירורית, לשים מעט בידיים לקבלת בצק. משטחים בתבנית 24-26 (מרפדים גם את התחתית וגם את שולי התבנית) ס"מ ומצננים כרבע שעה במקרר. אופים כ-25 דקות באפייה עיוורת עד שהבצק מזהיב. (אפייה עיוורת מניחים על הבצק משקולת, למשל, שעועית יבשה שגורמת לבצק לא לתפוח ולדפנות לא ליפול פנימה).
-
- 2. מכינים את קרם המסקרפונה מערבבים את כל המרכיבים לתערובת חלקה, מורחים על הבצק ומצננים מספר שעות במקרר עד שהקרם מתקשה.
-
- 3. מכינים את ציפוי השוקולד הלבן: מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד הלבן. בוחשים בכך עץ עד להמסה. מצננים את הקרם במקרר ואז מקציפים עד שמתקבל קרם (אלוהי). מורחים על שכבת קרם המסקרפונה.
-
- 4. מסננים את פירות היער מהנוזלים. מחממים את החמאה במחבת ומאדים אותם. מוסיפים את אבקת הסוכר והוישיניאק וממשיכים לאדות כ-5 דקות.
-
- 5. מסננים את הפירות מנוזלי הרוטב ומפזרים על העוגה.
-
- 6. מצננים הכל ביחד במקרר ואז חוגגים, היה שווה!