- 1. לטורט: מקציפים את החלבונים עד לקצף יציב, מוסיפים את החלמונים ואח"כ את האינסטנט שוקולד.
-
- 2. מכניסים את הבלילה לתבנית קפיצית 24, לתנור במשך 15 דקות.
-
- 3. לשמנת: מקציפים את מיכלי שמנת המתוקה לקצף יציב ומוסיפים את האינסטנט וניל.
-
- 4. מורחים את השמנת על העוגה כאשר יצאה מהתנור והתקררה.
-
- 5. מכינים את המוס: מקציפים את החלבונים לקצף יציב,
- שמים את קוביות השוקולד המריר בסיר על סיר עם מים רותחים ואח"כ מוסיפים את החלמונים לשוקולד כאשר הורד מהגז, ומערבבים.
-
- 6. מוסיפים את השוקולד לתערובת החלבונים בצורת קיפול. שופכים את המוס שהתקבל על השמנת ומכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.