- 1. שוטפים את התפוזים היטב ומייבשים אותם בטפיחות קלות.
-
- 2. מקלפים מתפוז אחד את השכבה הדקה החיצונית בעזרת קולפן ירקות.
-
- 3. סוחטים את התפוזים (כולל התפוז הקלוף), ומשלימים עם מים לכמות של 2 כוסות.
-
- 4. שמים בסיר את המיץ, את הקליפות ואת הסוכר, מערבבים ומרתיחים תוך כדי ערבוב.
-
- 5. עם הרתיחה יש להנמיך את חום האש עד סף רתיחה למשך 10 דקות ולערבב לעתים תכופות. מורידים מהאש וממתינים שיתקרר.
-
- 6. שופכים את התערובת שהתקררה למיכל אחסון, מוסיפים את תערובת האלכוהול והמים, מערבבים היטב, סוגרים ומניחים למשך שלושה חודשים.
-
- 7. מסננים את התערובת בעזרת מסננת מתכת על-מנת להוציא את הקליפות ומסננים שוב בעזרת בד או נייר סינון.
-
- 8. סוגרים את המיכל ומניחים ליישון נוסף של 3 חודשים