- 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות (רצוי על מצב גריל).
-
- 2. מסדרים על גבי תבנית משומנת את הירקות ומזלפים עליהם שמן זית.
-
- 3. זורים מלח, פלפל, טימין וכמה טיפות של לימון.
-
- 4. צולים בתנור כ-15-10 דקות, עד שהירקות זהובים ומעט חרוכים בשוליים.
-
- 5. בינתיים, מכינם את הדגים: משמנים את הצד של העור בשמן זית וזורים מלח, פלפל וטימין. מחממים היטב מחבת טפלון ומטגנים את הפילטים על גבי הצד של העור, כ-3 דקות עד שהעור פריך. הופכים ומטגנים מהצד השני כ-2 דקות, עד שהדגים עשויים.
-
- 6. להרכבת המנה: מסדרים ערימה של עלים ירוקים במרכז הצלחת, עליה חופן של ירקות צלויים, לימון ולבנה. מניחים על הכל את הדג כשהעור כלפי מטה.
-
- 7. גיוון: אפשר להוסיף למנה מעט פסטו זעתר מדולל בשמן זית ולימון.