- 1. מכינים את תחתית הסבלה: לחמם את התנור ל- 160 מעלות.
-
- 2. לערבב את כל החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה על מהירות נמוכה למרקם פירורי. להוסיף את החלמון, ולערבב, רק עד שמתגבש לבצק אחיד.
-
- 3. לשטח בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ ולאפות 15-20 דקות.
-
- 4. מכינים את מלית הגבינה: לערבב בקערה את הגבינות והסוכר לתערובת חלקה ללא גושים.
-
- 5. להוסיף את הביצים בהדרגה אחת-אחת, אך להימנע מערבוב יתר.
-
- 6. להוסיף את הקורנפלור, ולערבב עם הגבינות בתנועות קיפול.
-
- 7. בקערה נפרדת להמיס את השוקולד במיקרוגל. מצננים.
-
- 8. לערבב 1/3 מתערובת הגבינה עם השוקולד המומס.
-
- 9. לשמן היטב את דפנות התבנית. בעזרת כף להניח "גבעות" מתערובת השוקולד והגבינה על התחתית האפויה שהכנתם בשלב הקודם.
-
- 10. לצקת את שארית תערובת הגבינה (ללא השוקולד) לתבנית, ולאפות 150 מעלות כ-30 דקות, או עד שהשוליים יציבים והמרכז דומה למרקם ג'לי.
-
- 11. מצננים את העוגה ומשחררים מהתבנית בזהירות.
-
- 12. מכינים את ציפוי השוקולד: לחמם דקה במיקרוגל, ולערבב. במידת הצורך לחמם עוד דקה, ולערבב, עד שמתקבל ציפוי חלק ללא גושים.
-
- 13. לצקת את הציפוי על העוגה. אפשר לקשט את העוגה עם עיטורי שוקולד לבן.
-
- 14. אפשרויות גיוון: בעזרת כף אפשר לערבב בעדינות את התערובות בתוך התבנית ליצירת מראה משויש, ולאפות לפי ההוראות.