עוגת גבינה ושוקולד עם רוטב שוקולד מריר

מתכון מתוך הספר 'עוגות ברגע' של חנה שאולוב

מתכון מאת: מערכת וואלה!
עוגת גבינה ושוקולד מתוך הספר עוגות ברגע ( דני לרנר )

מצרכים

  • תבנית עגולה מס' 20 בעלת דופן גבוהה, מרופדת בנייר אפייה
  • לבסיס:
  • 15 ביסקוויטים חומים
  • 50 גרם חמאה רכה
  • ¼ כוס סוכר
  • למלית הגבינה:
  • 750 גרם גבינה 9%
  • ½ כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 6 טיפות תמצית וניל
  • 1 כף קמח
  • לרוטב השוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות חלב

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום נמוך (150 מעלות).
  • 2. בקערה נפרדת מועכים היטב את הביסקוויטים ומוסיפים אליהם את החמאה והסוכר. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה ומשטחים תוך כדי הידוק.
  • 3. בקערה אחרת בוחשים היטב את חומרי המלית לעיסה חלקה ומעבירים לאט אל מעל הביסקוויטים.
  • 4. אופים כשעה ומשאירים להצטנן בתנור.
  • 5. מוציאים ומורחים את רוטב השוקולד מעל. מקררים במקרר כמה שעות.
  • 6. רוטב שוקולד: מחממים את השוקולד עם החלב בסיר קטן על האש, בוחשים עד שהשוקולד נמס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully